Vieti nelimitate la Candy Crush Saga – coduri Candy Crush Saga

Candy Crush Saga este un joc celebru pe Facebook, iOS si Android de tip puzzle, dezvoltat de catre cei de la King.com. In joc principalele elemente sunt bomboanele. Alaturand minim 3 bomboane de aceeasi culoare si forma, acestea se sparg si altele le iau locul. Pentru a trece la nivelul urmator va sunt date cateva task-uri pe care trebuie sa le indepliniti. In cazul in care nu le indepliniti , pierdeti o viata si asa mai departe. Atunci cand ati ramas fara vieti, va trebui sa cereti prietenilor de pe Facebook sa va acorde vieti sau sa le cumparati cu bani reali. Prima varianta poate dura ceva timp si este destul de neplacut sa tot faceti cereri catre prietenii dvs. iar cea de-a doua varianta nu cred ca se va incumeta cineva sa plateasca doar pentru a trece mai departe intr-un joc.

Exista o metoda prin care puteti avea vieti nelimitate la Candy Crush Saga plus toate booster-ele din nivel deblocate si nelimitate. Pentru a avea vieti nelimitate in Candy Crush Saga pe Facebook, trebuie sa utilizati un add-on pentru Mozilla Firefox pe care il gasiti aici. Apasati butonul “Install Extension!” iar mai apoi inchideti si deschideti Mozilla Firefox, pentru ca add-on-ul sa se instaleze. Acest cheat pentru Candy Crush Saga functioneaza DOAR cu Mozilla Firefox.

In ultimul pas nu va mai ramane decat sa intrati in jocul Candy Crush Saga de pe Facebook si sa va jucati cu vieti nelimitate. Dovada in imaginea de mai jos.

vieti nelimitate la Candy Crush Saga

Lasă un comentariu

Distribuiri