Teme pentru Windows – teme pentru CustoPack Tools

Acum cateva zile am scris despre un program cu care puteti aplica teme pe Windows , fie ca e vorba de Windows Xp , Vista sau 7. Programul se numeste CustoPack Tools si mai multe despre el puteti citi in articolul dedicat de pe acest site.

In acest articol voi prezenta pe scurt cateva teme pentru Windows ce pot fi aplicate cu CustoPack Tools.

Frost

Frost este o tema care poate fi aplicata doar pentru Windows 7 si va schimba in sistemul dvs. urmatoarele : icoane , wallpapere , tema si ecranul de logon.

Tangoft

Tema Tangoft poate fi aplicata doar pentru Windows 7 si va modifica in sistemul dvs. urmatoarele : icoane , tema , fundal , cursoare , ecran de logon si culoarea folderelor .

Gaia 10


Gaia 10 este o tema pentru Windows 7 si va modifica urmatoarele : icoane , tema , fundal , fonturi , cursoare , sunete , ecran de logon si culoarea folderelor .

Twilight Eclipse

Twilight Eclipse este o tema pentru fanii seriei Twilight , o tema pentru Windows 7 si Windows Vista care sunt sigur ca va fi pe placul lor.

Tema modifica urmatoarele : icoane , cursoare , fundal , ecran de logon si culoarea folderelor .

Christmas

Poate ca la momentul scrierii acestui articol , aceasta tema nu prezinta prea mare interes , insa o puteti descarca si aplica anul viitor 😛 .

Tema Christmas modifica in sistemul de operare urmatoarele : icoane , tema , wallpaper , cursoare , sunete si ecranul de logon.

Vienna Experience 6.1

Tema Vienna Experience 6.1 poate fi aplicata doar pe Windows 7 si schimba urmatoarele : icoane , tema , wallpaper , ecran de logon , cursoare si efectueaza modificari asupra unor fisiere .dll .

Clearscreen Sharp

Tema Clearscreen Sharp este compatibila doar cu Windows 7 si modifica urmatoarele : icoane , tema , wallpaper , cursoare si ecran de logon.

Japan Shine 2.0

Japan Shine 2.0 este una dintre cele mai frumoase teme pentru Windows 7 gratuite si va schimba in sistemul dvs. urmatoarele : icoane , tema , wallpapere , fonturi , cursoare , sunete , ecran de logon , culoarea folderelor si va efectua cateva modificari de fisiere .dll .

Seven Inspirat 1.0

Seven Inspirat 1.0 este o tema pentru Windows Vista si Windows Xp care va va face sistemul de operare sa arate ca Windows 7 . Modifica urmatoarele : icoane , tema , wallpapere , fonturi , cursoare , ecran de logon si face modificari de fisiere .dll .

Kyoto 2.0

Kyoto 2.0 este o tema pentru Windows 7 si modifica urmatoarele : wallpapere , tema si ecranul de logon .

Shine 2.0

Shine 2.0 este o tot pentru Windows 7 . Ceea ce modifica in sistemul dvs. de operare este : tema , wallpapere , ecran de logon si face modificari de fisiere dll.

Crescendo

Tema Crescendo poate fi aplicata doar pe Windows 7 si schimba cele ce urmeaza : tema , wallpapere si ecranul de logon .

Nude 1.0

Nude 1.0 este o tema ce poate fi aplicata pe Windows 7 si schimba urmatoarele : tema , wallpapere , cursoare si face modificari de fisiere .dll .

Lumen

Lumen este una dintre cele mai frumoase teme pentru Windows Vista si schimba urmatoarele : tema , wallpapere si ecranul de logon .

Atentie : Temele prezentate mai sunt pot fi aplicate doar cu CustoPack Tools si nu sunt raspunzator de eventualele probleme aparute dupa instalarea lor. Personal am instalat cateva si nu au fost probleme.

Lasă un comentariu

Distribuiri