Tabby – tableta pentru copii de la Evolio

In ziua de azi, copiii sunt atrasi de tehnologie de la varste foarte fragede. Acest lucru este oarecum benefic daca tehnologia este folosita, in cazul celor mici, in scopuri educative. Cei de la Evolio au luat si acest principiu in calcul atunci cand au proiectat si lansat tableta pentru copii, Tabby.

Desi poate parea o jucarie, tableta Tabby nu este cu nimic mai prejos decat o tableta normala. Echipata cu un procesor ARM Cortex  A13 de 1GHz. , 512 MB memorie RAM, display de 7 inch cu rezolutie de 800×480 pixeli, Wi-Fi, camera spate de 2 megapixeli si o memorie interna de 4 GB, putem spune ca vorbim de o tableta in tot sensul cuvantului. Sistemul de operare care ruleaza pe aceasta tableta este Android 4.0 Ice Cream Sandwich.

Mai multe detalii tehnice si pret, aici .

Tableta pentru copii Tabby vine cu 12 aplicatii educative preinstalate (PitiClic si Kidsopia), care va vor ajuta copilul sa invete sa numere, sa recunoasca forme, sa deseneze sau sa rezolve puzzle-uri.

 Aplicatii PitiClic:

“Povestea lui Dintisor” – o aplicatie interactiva ce contine o poveste cu morala, planse de colorat si un joc.

“Circuitul electric” – copiii vor invata care sunt elementele unui circuit electric precum si principalele simboluri ale elementelor unui circuit.

“Matematica pentru pregatitoare” – aceasta aplicatie ajuta copiii sa invete notiuni matematice

Aplicatii Kidsopia:

“Povestea Lebedei” – aceasta aplicatie contine o serie de puzzle-uri haioase inspirate din povestea “Ratusca cea Urata” , care cu siguranta e pe placul copiilor.

Jocul formelor” – aplicatia ajuta copiii sa se familiarizeze cu formele geometrice.

“Onomatopoeia” – aplicatie prin care cei mici pot invata cum arata diverse animale de la tara precum si ce sunete scot.

O alta functie utila de data aceasta parintilor este Control Parental. Dvs. ca parinte puteti controla tot ceea ce face copilul dvs. pe tableta. Aveti posibilitatea de a permite sau nu accesul la unele aplicatii , la conectarea prin Wi-Fi, etc.

Copiii pot fi neindemanatici. Acest lucru a fost luat in calcul de cei de la Evolio si au proiectat aceasta tableta din materiale rezistente, iar pe magini tableta are o banda de silicon care va proteja tableta in cazul socurilor.

Tableta Tabby este recomandata copiilor cu varsta intre 3 si 12 ani. Cu siguranta cei mici o vor adora deoarece este mult mai distractiv sa inveti intr-un mod interactiv.

tableta tabby fatatablete pentru copiitableta tabby spate

Lasă un comentariu

Distribuiri