Start Taxi – comanda un taxi in cel mai simplu mod posibil

Start Taxi este o firma care vine in ajutorul celor care au nevoie urgenta de un taxi. Cei de la Start Taxi au lansat o aplicatie care le poarta si numele pentru iOS si Android, in care tu, utilizatorul iti poti comanda un taxi in cel mai simplu mod posibil, de la ce firma doresti.Ca sa va faceti o idee , in Bucuresti aveti acces la 12.000 de taxiuri de la diverse firme.

Procedeul de comanda a unui taxi este unul simplu: deschizi aplicatia, selectezi cel mai apropiat taxi, apesi butonul “Comanda taxi” si astepti.

Start Taxi , in functie de zona in care te afli , iti indica cele mai apropiate taxiuri precum si timpul pana la sosirea taxiului. Clientul isi poate alege soferul, poate conversa cu acesta prin mesaje sau telefonic si poate vedea cum taxiul se apropie pe harta aplicatiei.

Soferul poate fi ales si in functie de nota pe care o are, primita de la alti clienti care au mers cu respectivul sofer. E recomandat, ca dupa sfarsitul cursei, fiecare client sa acorde o nota soferului, pentru ca si alti clienti sa isi faca o idee cu ce sofer au de-a face.

Aceasta aplicatie este mult mai utila decat sa : dai un telefon la o firma de taxi, astepti ca cineva sa raspunda, confirmi nume si adresa … lucruri care pot dura minute bune si cum traim in secolul vitezei, orice secunda conteaza.

Aplicatia este gratuita si este compatibila cu Android si iOS.

Start Taxi (1) Start Taxi (2) Start Taxi (3)

*click pentru zoom

Lasă un comentariu

Distribuiri