Samsung NX1000 – aparat foto mirrorless de la Samsung

Dupa aceasta minivacanta de Paste, care cred ca a prins bine oricui, nu ma pot gandi decat la concediul din vara ce urmeaza. Oriunde v-ati petrece concediul, mare sau munte, cu siguranta va doriti ca acele momente sa fie imortalizate in fotografii cat mai reusite. Pentru asta, aveti nevoie de un aparat foto bun si ceva cunostiinte de fotografie. Ultima fita in domeniu sunt aparatele foto mirrorless (fara oglinda). Un astfel de aparat, care in momentul de fata are un pret excelent (promotie) este Samsung NX1000.

Samsung NX1000 este un aparat foto mirrorless, cu un aspect exterior superb, rafinat si care s-ar potrivi in mana oricui. Camera foto dispune de un senzor CMOS APS-C de 20.3 megapixeli ce este capabil sa realizeze fotografii superbe si clare, precum si filmari Full HD. Samsung NX1000  mai stie si fotografiere in rafala, pana la 8 cadre pe secunda, pentru a va oferi posibilitatea de a alege cea mai buna fotografie. Astfel puteti evita ochii inchisi si alte detalii care pot strica o fotografie.

Optiunea de Wi-Fi (Smart Link) va ofera posibilitatea de a partaja fotografiile (Facebook, Twitter, mail) proaspat facute oricui prin tehnologia wireless. Uitati de cabluri de date carate dupa dvs. prin concedii. O tasta dedicata Smart Link va permite sa partajati fotografiile cu orice smartphone compatibil.

In momentul de fata, puteti gasi Samsung NX1000 la eMAG cu o reducere de 900 de lei !

Lasă un comentariu

Distribuiri