Proiector BenQ W1100 – cinema la tine acasa

Ce poate fi mai tare decat o seara petrecuta cu prietenii urmarind meciul echipei preferate sau un film , chiar acasa ? Va doriti un home cinema acasa la dvs. ? Aveti de facut o prezentare , iar vechiul proiector da “semne de oboseala” ? Raspunsul la toate aceste intrebari este achizitionarea unui proiector.

Oferta de proiectoare de pe piata este foarte variata , aveti de unde alege insa un anumit proiector mi-a atras atentia. Este vorba de BenQ W1100, un proiector care merita a fi achizitionat pana la ultimul banut.

Ce mi-a placut la acest proiector este ca se descurca cu redarea imaginilor in full hd , asta insemnand imagini redate la rezolutia de 1920 x 1080 pixeli , cea mai inalta rezolutie HD disponibila la ora actuala. Sistemul optic este format din 12 lentile si este optimizat pentru redarea imaginilor full hd, oferindu-va detalii uimitoare. Culorile si contrastele sunt si ele excelente deoarece pentru culori se foloseste o tehnologie de procesare pe 10 biti care va ofera pana la 1 miliard de culori, asta insemnand culori pana la cel mai mic detaliu.

Sunetul este si el unul de o foarte buna calitate , deoarece se bucura de tehnologia SRS WOW HD , tehnologie care vă va oferi o experienta audio cat mai naturala.

Inexistenta unui filtru care sa necesite intretinere si inlocuire este inca un plus pe care acest proiector HD il are.

BenQ W1100 dispune si de functia Picture in Picture, utila in cazul in care filmul pe care il urmariti este intrerupt de reclame publicitare si nu doriti sa pierdeti minute din el , in timp ce dvs. cautati un alt program pe care sa il vizionati pe timpul reclamelor.

Deasemenea , acest proiector precum si alte proiectoare marca BenQ au integrate lampi care au o durata foarte mare de functionare , undeva la 4.000 de ore; totodata au integrat un sistem special de racire , care v-a continua sa raceasca aparatul chiar si dupa ce a fost scos din priza.

In concluzie , acest proiector merita fiecare banut datorita performantei si calitatii.

Lasă un comentariu

Distribuiri