Market Helper – instaleaza aplicatii din Google Play incompatibile cu smartphone-ul tau

Detinatorii de smartphone-uri sau tablete cu Android probabil s-au confruntat deseori cu aceasta problema: au vrut sa instaleze o aplicatie, insa aplicatia era restrictionata pentru dispozitivul respectiv de catre dezvoltatori. Restrictiile se aplica fie din cauza ca sistemul de operare prezent pe dispozitiv este unul invechit, fie ca dispositivul nu este capabil hardware sa ruleze aplicatia. Bineinteles, exista si cazuri in care aplicatiile pot rula cat de cat pe dispozitivele restrictionate.

Pentru a putea instala o aplicatie intr-un dispozitiv posibil incompatibil este necesar sa obtineti fisierul .apk al respectivei aplicatii, sa il copiati pe cardul de memorie sau in telefon si sa il instalati. Mai exista o metoda, oarecum mai simpla, este vorba de Market Helper.

Market Helper

Market Helper este o aplicatie care pacaleste directorul de aplicatii Google Play si il face “sa creada” ca smartphone-ul dvs. este altul. Mai exact ii schimba firma producatoare si modelul, de exemplu aplicatia poate schimba datele de identificare ale unui HTC Wildfire cu cele ale unui Samsung Galaxy S3. De asemenea, unele aplicatii mai pot fi blocate in functie de operatorul de telefonie mobila. Market Helper va poate “falsifica” operatorul de telefonie, pentru a avea acces la aplicatiile restrictionate. Pentru a putea opera aceste modificari, e necesar ca dispozitivul sa fie rootat (sa aveti drepturi de administrare depline). In orice moment in care doriti ca telefonul dvs. sa aiba datele de identificare corecte, puteti apasa butonul “Restore” sau printr-un restart (cu Wi-Fi sau 3G activat) iar dispozitivul va fi din nou identificat corect.

Aplicatia Market Helper este gratuita si compatibila cu versiunile de Android 2.2 sau mai noi.

Market Helper - aplicatii android

Lasă un comentariu

Distribuiri