Linksys Smart Wi-Fi AC1600 – router wireless 802.11ac cu USB 3.0

Daca detii un smartphone, o tableta, un laptop sau chiar un smart tv , in ziua de astazi necesitatea unui router wireless instalat in casa este mai mult decat necesara.

In urma cu ceva vreme cei de la Linksys au lansat 3 routere wireless, mai exact Linksys Smart Wi-Fi Router AC1200, AC1600 si AC1750. Diferenta majora dintre aceste 3 routere este viteza de transfer.

Linksys Smart Wi-Fi AC1600 este “fratele mijlociu” din aceasta serie, un router wireless care ofera performante foarte bune la un pret acceptabil. Tinand cont ca acest router cunoaste standardul wireless 802.11ac, ultima “fita” in domeniu, vitezele de transfer in modul wireless vor fi destul de mari: 1300 Mbps in standardul AC si 300 de Mbps in standardul N. Bineinteles, acestea sunt vitezele teoretice, cele reale pot varia din cauza multor factori.

Routerul are 4 porturi LAN , 1 port WAN si toate sunt Gigabit. Pentru a asigura o conectivitate cat mai buna in modul wireless, routerul are 5 antene interne. Un mare plus al acestui router este portul USB 3.0. La acest port puteti conecta un hard extern sau stick USB iar in acest mod veti avea posibilitatea sa partajati continut cu toate dispozitivele conectate la router. Si cand ne gandim ca ultimele smartphone-uri high-end lansate , Samsung Galaxy S4 sau HTC One suporta standardul 802.11ac…

Linksys Smart Wi-Fi AC1600

 

Lasă un comentariu

Distribuiri