HTC One disponibil la eMAG

Dupa Samsung Galaxy S4, a venit randul si pentru HTC One sa ajunga la eMAG. Atat S4 cat si One sunt doua smartphone-uri de top ale momentului, ambele dând motive intemeiate pentru a fi achizitionate.

Specificatii HTC One

Carcasa lui HTC One este fabricata in totalitate din aluminiu(unibody), ceea ce ii confera o rezistenta sporita si o senzatie de calitate. Display-ul este unul generos, de 4,7 inch Super LCD3 cu o rezolutie Full HD (1920 x 1080 pixeli) si o densitate a pixelilor de 468 pixeli per inch. HTC One are un procesor quad-core Krait 300 de 1,7 GHz care este “acompaniat” de 2 GB DDR3 de memorie RAM plus un GPU Adreno 320. In functie de model, avem disponibili 32 sau 64 de GB memorie interna, fara slot de card. Pe eMAG.ro este disponibila varianta HTC One de 32 de GB.

La camera foto, avem o camera principala HTC UltraPixel de 4 megapixeli, capabila sa capteze mai multa lumina decat alte camere foto de pe alte smartphone-uri. Lumina face diferenta dintre o poza si o fotografie, iar atunci cand un senzor ultra-sensibil capteaza mai multa lumina, vă va fi mult mai simplu sa realizati o fotografie extraordinara. Camera foto secundara este de 2,1 megapixeli, indeajuns pentru aplicatiile care necesita camera foto/video secundara, gen apeluri video, etc. Ambele camere sunt capabile sa filmeze Full HD la 30 de frame-uri pe secunda, insa cea principala, de pe spatele telefonului, poate inregistra si 720p la 60 de frame-uri pe secunda.

Bateria lui HTC One este una care nu poate fi scoasa/inlocuita de catre utilizator, are o capacitate de 2300 mAh si va poate asigura ore bune de navigare pe internet, vorbit la telefon sau de jucat jocuri.

Sistemul de operare care ruleaza pe HTC One este Android 4.1.2 Jelly Bean, cu posibilitate de upgrade la versiunea 4.2.2.

HTC One este un smartphone senzational, de top si performant care cu siguranta isi merita fiecare leu.

Cumpără la preț special + transport gratuit în 1 zi

htc one

Lasă un comentariu

Distribuiri