Hotel Siret din Saturn

Statiunea Saturn este una dintre cele mai noi statiuni de pe intreg litoralul romanesc, fiind infiintata doar in anul 1972. Chiar daca in urma cu cativa ani, lumea evita de-a dreptul sa isi petreaca vacanta aici, in urma renovarilor facute statiunea a inceput sa devina din ce in ce mai populara si mai vizitata atat de tineri, cat si de familii cu copii.

Partea buna la Saturn, este ca reprezinta una dintre cele mai linistite statiuni de pe intregul mal al Marii Negre. Cei aflati in cautarea unui turism relaxant, reconfortant, in cele mai bune conditii nu au facut o greseala cand au ales aceasta statiune.

Hotel Siret din Saturn a fost clasificat cu numai doua stele de catre Ministerul Turismului din Romania. Cu toate astea, avantajul acestui hotel este constituit in primul rand de catre calitatea serviciilor oferite, de catre amabilitatea si pregatirea temeinica a personalului, dar si de raportul extrem de bun dintre calitate si pret.

Bucurandu-se de o amplasare mai mult decat privilegiata, Hotel Siret este vizitat de tot mai multi turisti pe an ce trece. Datorita preturilor foarte accesibile, hotelul este chiar unul dintre cele mai cautate din intreaga statiune. Reducerile acordate familiilor cu copii recomanda Hotel Siret in cazul celor cu buget limitat. Contra cost, oamenii pot beneficia si de facilitati precum loc de parcare in incinta hotelului, acces la piscina sau diverse jocuri de societate.

Hotel Siret este organizat pe nu mai putin de 3 etaje si dispune, in total, de nu mai putin de 153 de camere. Toate dintre acestea sunt in regim double si contin baie cu dus proprie, doua paturi, etc. Contra cost, de la receptia hotelului in momentul cazarii se pot obtine si frigidere sau televizoare, evident, in limita numarului disponibil.

Dintre facilitati, probabil cea mai importanta este, de departe restaurantul ce serveste meniuri incrucisate, barul sau chiar gradina de vara. Fiecare dintre aceste locatii este absolut ideala pentru petrecerea unor seri de vara calduroase intr-o atmosfera atat dinamica cat si relaxanta in acelasi timp. Hotelul dispune si de un loc special amenajat pentru copiii cu vaarste cuprinse intre 3 si 14 ani.

Desi o buna bucata de vreme, statiunea Saturn s-a bucurat de renumele de statiune pentru cei in varsta, lucrurile nu mai stau la fel si in ziua de astazi. Momentan, exista numeroase posibilitati de distractie atat pentru cei mici cat si pentru cei tineri. Principala atractie este, de departe, aqua park-ul, al doilea ca marime de pe litoralul romanesc dupa cel din Mamaia.

In cazul in care va ganditi sa planuiti un sejur in aceasta statiune, sfatul nostru ar fi sa va ocupati de rezervari cat mai din timp cu putiinta. Datorita raportului calitate / pret extrem de bun, Hotel Siret din Saturn nu ezita sa fie ales de catre majoritatea turistilor, lucru ce face aproape imposibila gasirea unei camere libere pe timp de sezon estival. Totusi, prin intermediul rezervarilor timpurii veti avea atat sansa de a evita orice fel de situatie neplacuta sau de disconfort, cat si cea de a obtine reduceri semnificative ce pot scadea substantial din costul total al excursiei alese de dumneavoastra.

hotel-siret-saturn

Lasă un comentariu

Distribuiri