Cum te pregatesti pentru examenul auto teoretic

Partea teoretica a examenului pentru obtinerea permisului pune adesea in dificultate viitorii soferi. Daca pe partea de pregatire practica vocatia instructorului si experienta acestuia fac toata diferenta in ceea ce priveste sansele de promovare, pe partea de teorie, sansele de reusita tin strict de fiecare persoana in parte.

Cel mai important in pregatirea pentru sustinerea probei teoretice pentru permis categoria a, b, c, d, e este ca viitorul sofer sa inteleaga cat de importanta este seriozitatea si diligenta. Pentru promovarea examenului inca de la prima incercare, nu exista solutii magice, studiul si o strategie testata sunt reteta pentru succes.

Examenul teoretic pentru permis este dificil din doua puncte de vedere:

  • Volumul mare de informatie care trebuie retinuta
  • Faptul ca testul se desfasoara “sub presiune” (cu limita de timp)

Pentru ambele probleme, solutia sunt teste drpciv online. Aceste teste rezolva cele mai mari piedici cu care se confrunta viitorii soferi atunci cand sustin examenul teoretic: emotiile si lipsa de pregatire.

Testele auto online, solutia pentru a promova examenul teoretic pentru permis din prima

Promovarea examenului din prima incercare nu tine doar de mandrie ci si de practicabilitate. Pentru cei care promoveaza examenul din prima incercare nu exista taxe suplimentare si drumuri inutile. Mai mult, daca pe unii titlul de respins la examen ii ambitioneaza cei mai multi isi pierd increderea si se prezinta a doua sau a treia oara si mai putin pregatiti din punct de vedere psihic.

Pentru a evita aceste probleme, este important ca perioada de studiu sa fie luata in serios, urmand pasii extrem de importanti:

1 Atentie maxima in timpul cursurilor. Pentru ca adesea orele necesare de curs teoretic sunt comasate in sedinte mult prea lungi, cei mai mult cursanti tind sa ii piarda interesul si concentrarea. Este insa foarte important ca viitorii soferi sa profite de oportunitatea oferita de cursurile scolii de soferi si de banii cheltuiti pentru a intelege cat mai bine subiectul de studiu si a absorbii cat mai multa informatie inca din aceasta prima faza.

2 Studiul acasa. Examenul teoretic nu poate fi promovat doar cu orele de pregatire teoretica puse la dispozitie de scolile de soferi. Pentru ca volumul de informatie este foarte mare, doritorii de permis trebuie sa continue studiul acasa in paralel cu orele de practica. Adesea, instructorii auto cu experienta vor testa si cunostintele teoretice ale elevului. Tot instructorii auto sunt cei care recomanda teste auto ca metoda de studiu eficienta.

3 Chestionarele online. Nu in ultimul rand, testele online sunt ultimul si poate cel mai important pas pentru succes. Aceste teste disponibile online ajuta doritorii de permis sa isi verifice si aprofundeze cunostintele si sa fie pregatiti pentru modul de desfasurare al examenului si rezolvarea intrebarilor sub presiunea limitei de timp.

cum-te-pregatesti-pentru-examenul-auto-teoretic

Lasă un comentariu

Distribuiri