Cum sa blochezi cererile de aplicatii pe Facebook

Facebook a devenit una dintre cele mai mari retele sociale si asta datorita utilizatorilor sai. Pentru a capta cat mai multi utilizatori din diverse sfere sociale, printre altele au introdus si aplicatiile. Jocuri pentru copii, aplicatii de stiri, muzica si sport pentru adulti si asa mai departe. Ceea ce nu a introdus si probabil nu o sa o faca din motive evidente , este un buton prin care se pot bloca toate cererile de aplicatii,  in cazul in care nu se doreste nici o cerere de aplicatie. Personal, si cred ca nu sunt singurul, primesc zilnic cel putin 5 cereri de aplicatii (da, sunt putine deoarece am blocat tot ce se putea) , dar aceste cereri nu se mai termina.

Pentru cei care au aceeasi problema ca si mine si sunt satui de cererile de aplicatii, le pot bloca foarte simplu. Am facut acest mic tutorial pentru cei care nu stiu cum se poate bloca o aplicatie de Facebook ca sa nu mai primesti cereri sau cum se poate bloca un utilizator pentru a nu mai primi cereri de la acel utilizator.

Pasul 1 : Intrati pe pagina principala iar in partea din stanga , dati un click pe Centrul de aplicatii ;

Pasul 2 : Odata ajunsi in Centrul de aplicatii , tot in partea stanga , dar putin mai jos, dati un click pe Cereri ;

Pasul 3 : In pagina de Cereri va sunt afisate toate cererile de aplicatii. Langa butonul “Incearca acum” exista un buton “X” , dati click pe acel buton X si selectati “Blocheaza numeaplicatie“;

Pasul 4 : Vi se va aduce la cunostinta ca odata blocata aplicatia , nu veti mai putea primi cereri in legatura cu acea aplicatie de la nici un utilizator. Apasati butonul “De acord”.

Pasul 5 : Aplicatia a fost blocata. Apasati butonul “Inchide”.

In cazul in care stiti ca aveti ca prieteni, utilizatori care sunt adepti ai trimiterilor de cereri de aplicatii, exista si un pas 6.

Pasul 6 : In acest pas , trebuie urmati toti pasii descrisi anterior , doar la pasul 3 , in loc de “Blocheaza numeaplicatie” se va selecta “Ignora toate cererile de la numeutilizator“. Utilizatorul este blocat si nu va mai poate trimite nici o cerere de la nici o aplicatie.

Acestea fiind zise, spor la blocat cereri de aplicatii pe Facebook.

Lasă un comentariu

Distribuiri