Animal Pak – cel mai bun complex de vitamine si minerale pentru sportivi

Vitaminele si mineralele sunt absolut necesare pentru ca organismul nostru sa functioneze normal. O dieta echilibrata poate asigura nevoia organismului de vitamine si minerale, rezultand o sanatate de fier, pe cand deficienta de vitamine si minerale poate duce la diverse tulburari si chiar la diverse boli. Bineinteles, necesarul zilnic de vitamine depinde de la om la om, depinde foarte mult de varsta, stare metabolica si nu in ultimul rand, de activitatea desfasurata. Daca pentru oamenii care au o viata fara prea multa activitate fizica sunt acceptabile si suplimentele ce se gasesc prin farmacii, pentru sportivii de top care fac performanta, nevoia de un complex de vitamine si minerale de top este absolut esentiala. Unul dintre cele mai bune si complexe suplimente nutritive pentru sportivi este Animal Pak.

Animal Pak, produs de Universal Nutrition inca din 1983, este un complex de vitamine si minerale proiectat tocmai pentru a suplini eventualele carente si in timp, pentru a asigura rezultate de top culturistilor, sportivilor de performanta si nu numai.

Animal Pak contine o multime de vitamine si minerale in concentratii mari, inclusiv vitamina E, vitamina C, vitamina B6 si tiamina, contine toti aminoacizii esentiali si aminoacizii cu lant ramificat. De asemenea, complexul de vitamine si minerale Animal Pak contine si ingrediente importante pentru imbunatatirea performantelor sportive, incluzand plante foarte benefice pentru organism, precum ginsengul, armurariul si inozitolul. Totodata, Animal Pak este bogat in antioxidanti precum acidul alfa-lipoic, licopen sau coenzima Q10. Antioxidantii din Animal Pak protejeaza organismul impotriva radicalilor liberi iar enzimele digestive, ca inulina, papaina si lipaza, protejeaza flora intestinala.

Caracteristici generale Animal Pak:

  • Creste performanta
  • Regleaza balanta nutritiva
  • Creste forta si rezistenta 
  • Maximizeaza efectele altor suplimente
  • Reduce timpul de recuperare
  • Creste masa musculara.

Mod de administrare Animal Pak:

Complexul de multivitamine si minerale Animal Pak contine 44 de pliculete iar portia este de 1 pachetel pe zi (11 tablete) si acestea se iau cu 30 de minute dupa masa dinaintea antrenamentului. Pentru antrenamente foarte intense si competitii luati 2 pachetele pe zi.

Merita mentionat faptul ca Animal Pak a castigat numeroase premii iar in 2014 si 2016 a castigat premiul pentru cel mai bun Supliment de Multivitamine la concursurile prestigioase Supplement Awards, organizate de Bodybuilding.com.

In concluzie, Animal Pak este sprijinul nutritional al oricarui culturist sau sportiv serios iar un magazin online de incredere de unde puteti comanda Animal Pak precum si alte suplimente nutritive este culturism.net

Lasă un comentariu

Distribuiri