WebSite X5 v8 Evolution – program de facut site web

WebSite X5 v8 Evolution este un program cu care puteti face un site web , totul cu aproape zero cunostinte in acest domeniu .Aceasta aplicatie cuprinde toate instrumentele necesare obtinerii unui site personal , sau profesional .Layoutul paginii web se poate crea foarte simplu , puteti adauga tabele , imagini , fisiere audio , fisiere video , flash , totul cu un simplu drag & drop .Bineinteles ca acestor elemente se pot aplica o multime de setari .

WebSite X5 v8 Evolution este foarte usor de folosit , permite adaugarea unui cos de cumparaturi pentru creerea un magazin online si posibilitatea de a adauga linkuri pentru propriile feed-uri RSS .Daca nu doriti sa va complicati , puteti folosi un template , deoarece WebSite X5 v8 Evolution vine cu o multime de template-uri instalate .In orice moment , puteti vizualiza progresul facut apasand butonul Test .

Deasemenea , pentru o incarcare mai rapida a site-ului in browser , programul ofera posibilitatea de a optimiza imaginile si animatiile din site .

WebSite X5 v8 Evolution este trial version  si este compatibil cu Windows Xp , Winows Vista si Windows 7 .

Alte programe de facut site-uri web : HTMLPad 2010 , WYSIWYG Web Builder 6 sau Web Page Maker .

Screenshot WebSite X5 v8 Evolution :

program de facut site-uri web

Descarca WebSite X5 v8 Evolution :

program de facut site-uri web

Publicat in: Software Etichete: , , , ,

WebSite X5 v8 Evolution – program de facut site web - 2 comentarii

  1. Floryn says:

    Buna! eu vreau sa-mi fac un magazin online si nu am nici o cunostinta in php, html sau mysql, sunt pararel pe langa astea, web page maker la-am folosit am creat un site http://abc-cosmetics.ro.im dar nu nu stiu sa fac tabel in baza de date si sa-l instalez in mysql, am facut un tabel de contact dar foloseste e-mail din sistemul de operare windous si nu toata lumea are setat acest program pentru a trimite un e-mail, daca sti ceva bun te rog sa ma contactezi pe e-mail: [email protected]
    mersi

  2. Floryn says:

    tu cu ce program ai facut blogul asta ?

Lasa un comentariu

Trimite comentariu

 

© 2008 - 2016 Blogu' lu' Kaz3. Toate drepturile rezervate.