Unlocker – program de sters fisiere care nu se sterg

Probabil ca vi s-a intamplat vreodata sa vreti sa stergeti un fisier , si sa va apara mesajul : “Cannot delete file: It is being used by another person or program. Close any programs that might be using the file and try again” . De ce apare acest mesaj ? Pentru ca fisierul sau folderul nu poate fii sters deoarece un program sau un proces utilizeaza fisierul pe care dumneavoastra doriti sa il stergeti .

Sunt multe astfel de programe cu care puteti debloca un fisier care nu se sterge , dar dupa parerea mea cel mai bun este Unlocker , care este foarte usor de utilizat , dupa ce il instalati trebuie doar sa faceti click dreapta (el  fiind prezent in meniul contextual ) si sa ii dati Unlocker .Dupa aceea vi se v-a deschide o fereastra iar daca fisierul este blocat , acolo v-a aparea si procesul sau programul care blocheaza acel fisier/folder .Dupa aceea nu va ramane decat sa dati Unlock pentru a debloca , sau Kill Process pentru a termina procesul care blocheaza acel fisier.Deasemenea mai sunt si alte optiuni : Delete , Rename , Move , Copy .Prefer Unlocker in locul alte programe de acest fel deoarece are o dimensiune foarte mica kitul de instalare , si cel mai important este freeware (gratuit) .Unlocker este compatibil cu Windows 2000 , Windows 2003 , Windows Xp si Windows Vista .

Screenshot Unlocker :


Download Unlocker :


Publicat in: Software Etichete: , , ,

Unlocker – program de sters fisiere care nu se sterg - 7 comentarii

  1. Camus says:

    bah ne lasi ? mergi la furat ca deja bate la ochi…mergi pe burta, apa-i mica !!!

  2. Kaz3 says:

    @ Camus : Vad ca iti place sa critici , dar intai uitate la tine. Ti-au bagat si tie ai tai net si acu o arzi periculos pe net , dar in afara de Counter Strike , filme porno, hi5 sau Yahoo Messenger , altceva nu stii .Asa ca ciocu’ mic si joc de glezne :)) .

Lasa un comentariu

Trimite comentariu

 

© 2008 - 2016 Blogu' lu' Kaz3. Toate drepturile rezervate.