Titirez.ro – topul celor mai scumpe imobiliare

Imobiliarele reprezinta una dintre cele mai solide si puternice industrii din Romania. Deseori, apelam la ajutorul agentilor imobiliari atunci cand dorim sa achizitionam o casa, un apartament, o vila sau un teren pentru constructii. Firmele imobiliare vor pune la dispozitia noastra o multime de oferte, unele mai atragatoare decat altele, toate privind locuintele care sunt disponibile pe piata imobiliara a Romaniei.
In zilele noastre, cererea si oferta reprezinta cel mai important mecanism economico-social prin care se orienteaza activitatea agentilor economici. Asadar, firmele imobiliare vor reusi sa amortizeze interesele tuturor agentilor economici, a cumparatorilor si a vanzatorilor.
Titirez.ro este unul dintre cele mai mari site-uri de imobiliare din Romania, este spatiul online perfect in care cu siguranta vei gasi o multime de oferte privind zona imobiliara a tarii noastre. In plus, Titirez.ro este disponibil si sub forma de aplicatie pentru telefoane mobile, atat pentru Android, cat si pentru iOS. Toate anunturile vor fi actualizate la timp, pentru ca si clientii sa acceseze ultimele noutati de pe piata imobiliara.
Daca facem un top a celor mai scumpe imobiliare de vanzare din Bucuresti, Titirez ne ofera urmatoarele anunturi:
1. Casa/vila in zona Piata Romana, Bucuresti.
Suprafata terenului are un total de 2.464 mp, iar imobilul este format din doua corpuri de cladiri, ambele avand un total de 1.700 mp. Casa face parte din lista monumentelor istorice deoarece ea a apartinut omului politic Vintila Bratianu. Construita de peste 100 de ani, vila nu a suferit modificari importante.
Pret: 6.000.000 euro

2. Apartament cu 5 camere in zona Primaverii, Bucuresti.
Apartamentul de lux are 166 mp si se afla pe o zona exclusivista alaturi de parcul Herastrau. Apartamentul este mobilat, are trei dormitoare, doua bai si un living, toate utilate la standarde de lux. In plus, dispune si de un garaj subteran de 21 metri patrati.
Pret: 650.000 euro

3. Casa/vila in zona Piata Victoria, Bucuresti.
Cladirea are o suprafata de circa 883 mp, iar terenul este estimat la 450 mp. Vila dateaza din anul 1900, avand o importanta valoare arhitecturala. Are 18 camere si dispune de toate utilitatile: aer aconditionat, centrala termica si sistem de monitorizare video.
Pret: 2.300.000 euro

4. Spatiu birouri in zona Calea Calarasilor, Bucuresti.
Imobilul de birouri are o suprafata utila de 5.500 mp si 80 de locuri de parcare. Cladirea are 8 etaje si a fost construita in anul 2009.
Pret: 10.000.000 euro

Titirez.ro, cel mai mare site imobiliar din Romania, ofera posibilitatea de a selecta zona, orasul sau judetul dorit, valoarea imobilului, clasificarea imobilului in functie de tip (apartament, vila sau casa), numarul de camere, metri patrati etc. Astfel, cautarea unei noi locuinte va fi usor de realizat si prin site-ul Titirez.ro vom fi mereu informati de ultimele oferte care apar pe piata imobiliara. In plus, agentii Titirez.ro pot fi contactati pentru mai multe detalii direct pe telefon sau e-mail.

In incheiere, conform Ziare.com, unul dintre cele mai scumpe si luxoase apartamente din Romania scoase la vanzare costa mai mult de 1,62 de milioane de euro, iar la categoria inchirieri, ofertele ajung la 7.000 de euro pe luna.

topul celor mai scumpe imobiliare

Lasă un comentariu

Distribuiri