Titirez.ro – cel mai important site de anunturi imobiliare

Una dintre cele mai importante schimbari in viata unui om o reprezinta mutarea intr-o noua locuinta, fie o garsoniera, un apartament sau o casa. Acest pas, pe care de regula il facem la varsta maturitatii vine insotit de dubii, incertitudine dar totodata de emotie si bucurie. Din acest motiv, trebuie sa fim informati corect atunci cand accesam portalurile cu anunturi imobiliare din Romania.
Portalurile cu anunturi imobliare din Romania ne ofera o multime de oferte referitoare la pretul apartamentelor, orasul sau zona de interes si de asemenea, ofertele de pe piata in momentul accesarii siteurilor.
Cele mai importante site-uri de anunturi imobiliare din Romania sunt:
1. Titirez.ro
Site-ul ofera o multime de anunturi imobliare, fiind un portal in care descrierile locuintelor publicate sunt reale 100%. Pe langa multimea ofertelor cu apartamente de vanzare/inchiriere, case, vile, spatii comerciale sau de birouri, Titirez.ro ofera publicului interesat si inchirieri pe termen scurt, cum ar fi apartamente pentru studenti.
Daca accesati urmatorul link, puteti vizualiza de exemplu, garsoniere de inchiriat din calea Calarasilor, Bucuresti: garsoniere de inchiriat calea calarasilor
2. MagazinuldeCase.ro
Este de asemenea un portal imobiliar in care iti poti alege locuinta dintr-o ampla gama de oferte publicate de propietari.
3. Anuntulimobiliar.ro
Este versiunea online a ziarului Anuntul Imobiliar si la randul lui este un motor de cautare in domeniul imobiliarelor.

Previziunile specialistilor in imobliare sunt oarecum optimiste. Preturile locuintelor scad iar achizitionarea unei case sau apartament este din ce in ce mai accesibila. In ceea ce priveste sectorul rezidential, preturile in 2014 au ajuns la nivelul din 2006. http://media.imopedia.ro/stiri-imobiliare/stabilitate-sector-rezidential-2014-21795.html

anunturi-imobiliare

Lasă un comentariu

Distribuiri