Talking Tom Cat – pisica vorbitoare sau cea mai funny aplicatie Android

Talking Tom Cat este poate una dintre cele mai funny aplicatii pentru Android . Talking Tom Cat este o pisica care repeta tot ce i se spune cu o voce foarte amuzanta. Tom accepta sa fie lovit , mangaiat pe burta  , apucat de coada sau calcat pe labute , el avand diverse reactii si ca razbunare va poate zgaria ecranul telefonului. Atunci cand nu se joaca nimeni cu el , Tom va stranuta sau va casca. Laptele este alimentul lui preferat si nu se va supara atunci cand ii veti oferi un pahar.

Pe langa toate acestea , aplicatia ofera posibilitatea inregistrarii actiunilor pisicii sau a ceea ce zice iar mai apoi puteti incarca fisierul video pe Youtube sau pe Facebook. Aplicatia este preferata copiilor si nu numai.

Talking Tom Cat este gratuit si compatibil cu toate versiunile de Android. Exista si o varianta comerciala care costa 1,08 $ si care mai adauga cateva actiuni noi , la fel de amuzante.

Screenshot Talking Tom Cat :

Descarca Talking Tom Cat :

http://www.appbrain.com/app/talking-tom-cat-free/com.outfit7.talkingtom
Publicat in: Android Etichete: , , , ,

Talking Tom Cat – pisica vorbitoare sau cea mai funny aplicatie Android - 20 comentarii

 1. Iriu says:

  RASPUNS -> Nu se descarca din laptop sau PC se descarca prin telefon sau tableta daca aveti internet . Si cred ca numai la android merge.

 2. delia says:

  Normal ca numai la android merge aplicatia)))

 3. Ecaterina iinela says:

  Faina aplicatie

 4. catalina says:

  Ma poate ajuta cineva …atunci cand instalez dupa magazin play imi zice ca nu e compatibil cu sistemul… Mentionez ca am o tableta serioux

 5. dgfvc says:

  Merge numai pe android poate ai androidul prea mic

Lasa un comentariu

Trimite comentariu

 

© 2008 - 2016 Blogu' lu' Kaz3. Toate drepturile rezervate.