StarBurn – alternativa gratuita la Nero – program de scris cd-uri

starburn StarBurn este o alternativa gratuita pentru Nero .Personal , prefer orice altceva in afara de Nero , cum ar fi CDBurnerXP sau Ashampoo Burning Studio , de cel din urma fiind foarte multumit .Sa revenim .

StarBurn este o aplicatie cu care puteti inscriptiona date pe o varietate de suporturi optice de stocare :CD-R/RW, DVD-R/RW, DVD + R / RW, BD-R/RE, HD-DVD-R/RW si DVD-RAM) .Cu StarBurn nu numai ca puteti scrie date pe suporturi optice , puteti inscriptiona si fisiere audio,fisiere video (se pot crea VCD,SVCD, filme in format DVD) ,puteti compresa melodii pentru a le face mai mici , sau le puteti schimba chiar formatul (din wav in mp3 , etc ) .

O alta functie importanta este cea numita Grab Audio , cu care puteti crea fisiere .mp3 de pe cd-urile audio (cele originale care contin track-uri) .

Pe langa toate functiile de mai sus , cu StarBurn puteti construi imagini de tip .iso pe care pe urma le puteti inscriptiona pe suporturi optice.

Ca mai toate programele de scris cd-uri , StarBurn dispune si de functia de stergere a suporturilor optice rescriptibile  (CD-RW/DVD-RW) .In comparatie cu Nero , care ocupa cateva sute de mb , acest program nu va rapeste decat ~ 35 de MB de pe hard disk-ul calculatorului dumneavoastra .

StarBurn este freeware fiind compatibil cu urmatoarele sisteme de operare : Windows Xp,Windows Vista si Windows 7 .

Screenshot StarBurn :

starburn

Download StarBurn freeware version :

Publicat in: Software Etichete: ,

Lasa un comentariu

Trimite comentariu

 

© 2008 - 2016 Blogu' lu' Kaz3. Toate drepturile rezervate.