SpeedyFox – optimizare Mozilla Firefox

In momentul de fata cel mai bun si mai folosit browser este Mozilla Firefox . Si spun asta deoarece Mozilla Firefox ofera utilizatorului viteza si securitate in acelasi timp , o multime de extensii si personas (teme) .Insa dupa un timp mai indelungat de utilizare , si acesta incepe sa se miste putin mai greoi , ceea ce nu e pe placul nimanui .Cu SpeedyFox aceasta problema este ca si rezolvata .Bineinteles ca exista multe metode de optimizare Mozilla Firefox , unele mai complicate , altele nu , dar SpeedyFox ramane cea mai simpla .

SpeedyFox este un program de mici dimensiuni care accelereaza pornirea programului de pana la 3 ori si creste viteza de navigare prin istoricul paginilor vizitate .Mai pe scurt , cu SpeedyFox puteti face ca browser-ul dvs. Mozilla Firefox sa ruleze mai rapid , sa incarce mai rapid site-uri web , pentru a va bucura de o experienta online cat mai placuta .

SpeedyFox este gratuit , compatibil cu majoritatea sistemelor de operare Windows si nu necesita instalare . Doar selectati profilul pe care doriti sa il optimizati si apasati butonul Speed Up My Firefox !

Screenshot SpeedyFox :

Descarca SpeedyFox :

Publicat in: IT, Software Etichete: , , ,

SpeedyFox – optimizare Mozilla Firefox - 1 comentariu

  1. radu says:

    nu este nici o diferenta

Lasa un comentariu

Trimite comentariu

 

© 2008 - 2016 Blogu' lu' Kaz3. Toate drepturile rezervate.