Sothink Web Video Downloader-program de descarcat videoclipuri de pe Trilulilu

Sothink Web Video Downloader este un program cu care puteti descarca videoclipuri de pe site-urile dumneavoastra preferate de video sharing .Sothink Web Video Downloader este foarte simplu de utilizat si nu cred ca cineva dintre voi v-a intampina probleme in utilizarea lui .

Cu Sothink Web Video Downloader puteti descarca videoclipuri de pe Trilulilu , 220 , Dailymotion , metacafe , vimeo si multe , multe alte siteuri cu videoclipuri .Deasemenea , Sothink Web Video Downloader detecteaza automat daca un videoclip este vizionat in browser , si afiseaza o fereastra in dreapta jos a monitorului in care instiinteaza utilizatorul daca doreste sau nu descarcarea videoclipului respectiv .Sothink Web Video Downloader are integrat in program un player , iar atunci cand videoclipul este descarcat complet , il puteti vizualiza .

Sothink Web Video Downloader este compatibil cu urmatoarele tipuri de browsere : Internet Explorer , Mozilla Firefox , Opera , Maxthon si poate monitoriza o multime de tipuri de fisiere video : .flv , .wmv , .mov , .mp4 , .3gp , .avi , .mpg .

Odata cu Sothink Web Video Downloader se instaleaza si Sothink FLV Player , un player pentru fisiere video de tip .flv (flash video) .

Sothink Web Video Downloader este din pacate trial version (il puteti folosi doar pentru 30 de zile , versiunea full costa 30 de $ ) si este compatibil cu urmatoarele sisteme de operare : Windows Xp , Windows Vista si Windows 7 .

Screenshot Sothink Web Video Downloader :

Sothink Web Video Downloader

*click pe poza pentru zoom

Download Sothink Web Video Downloader trial version :

Publicat in: Software Etichete: , , ,

Sothink Web Video Downloader-program de descarcat videoclipuri de pe Trilulilu - 3 comentarii

 1. pad_vlad says:

  Superb, gg cu comunitatea asta…

 2. gabi says:

  buna..am o intrebare
  am descarcat acest prog,dar nu imi apare
  acea foaie alba cu acel plus..
  unde adaug linku-rile.
  ma puteti ajuta??

 3. uchiha says:

  e super tare programul imi place mult

Lasa un comentariu

Trimite comentariu

 

© 2008 - 2016 Blogu' lu' Kaz3. Toate drepturile rezervate.