Recomandari cadouri de Craciun – telefoane mobile

Mai sunt cateva zile pana la Craciun si daca nu ati achizitionat pana acum cadouri pentru cei dragi, ar cam fi momentul sa o faceti. Nu mai e nici un secret ca anul acesta, conform unui studiu, romanii isi doresc sub bradul de Craciun telefoane mobile. In cele ce urmeaza va voi da cateva recomandari in ceea ce priveste telefoanele mobile, daca doriti sa faceti cadou cuiva un telefon de Craciun.

Samsung GALAXY S III

Prima si cea dintai recomandare este Samsung GALAXY S III. Unul dintre cele mai bune si vandute smartphone-uri la ora actuala , Samsung GALAXY S III este alegerea ideala in cazul in care bugetul nu este foarte important, sau nu este mai important decat fericirea celor care vor despacheta acest cadou de sub bradul de Craciun. Acest smartphone este dotat cu un procesor Exynos 4212 Quad Core de 1,4 GHz. , 1 GB memorie RAM , 16 GB memorie interna , display Super AMOLED HD cu o rezolutie de 1280 x 720 pixeli si camera foto de 8 megapixeli ce poate realiza fotografii la o rezolutie de 3264 x 2448 si filmari Full HD.

Samsung GALAXY S III

iPhone 5

A doua recomandare este un alt smartphone foarte vandut si dorit de foarta multa lume, asadar reprezinta cadoul ideal de Craciun. Acest telefon are “sub capota” un procesor Apple A6 Dual-core de 1.2 GHz , 1 GB de memorie RAM, camera foto de 8 megapixeli ce poate realiza fotografii la o rezolutie de 3264 x 2448 pixeli si filmari Full HD. Mai multe specificatii tehnice despre iPhone 5, aici .

iPhone 5

Samsung Galaxy S2

Desi e un telefon lansat cu ceva timp in urma, continua sa fie alegerea multor persoane deoarece se afla intr-o categorie de pret mai accesibila , oferind in acelasi timp performante decente.Samsung Galaxy S2 este dotat cu un procesor Cortex A9 Dual Core de 1,2 GHz. , 1 GB memorie RAM , camera foto/video de 8 megapixeli ce poate filma Full HD si un display Super AMOLED Plus de 4,3 inch.

Samsung Galaxy S2

Samsung Galaxy S3 Mini

Tot intr-o categorie de pret medie se afla si Samsung Galaxy S3 Mini, un smartphone care este ideal pentru persoanele cu maini mici sau de sex feminin. Acest smartphone este dotat cu un procesor de 1 GHz. Dual Core, 1 GB de memorie RAM, 8 GB de memorie interna pentru stocarea aplicatiilor si a fisierelor , camera foto de 5 megapixeli si display super AMOLED. Sistemul de operare, la fel ca si la fratele lui mai mare (Samsung GALAXY S III), este Android 4.1.1 Jelly Bean .

Samsung Galaxy S3 Mini

Samsung B5330 Galaxy Chat

Pentru cei cu un buget mai redus , Samsung B5330 Galaxy Chat este alegerea ideala. Acest smartphone este un hibrid, in sensul ca are si touchscreen si tastatura QWERTY. Telefonul este perfect pentru persoanele care obisnuiesc sa comunice des prin mesaje, sa posteze des in diferite retele sociale, in concluzie este un telefon pentru, dupa cum si numele ii zice, chat. Poate fi cadoul perfect pentru iubita, sotie sau fiica.

Telefonul are un procesor de 850 MHz. , 512 MB memorie RAM, 4 GB memorie interna pentru stocare fisiere si aplicatii, iar sistemul de operare este Android 4.0 Ice Cream Sandwich. Telefonul se misca rapid si se descurca cu majoritatea aplicatiilor si jocurilor din Google Play.

Samsung B5330 Galaxy Chat

 

Samsung S6802 Galaxy Ace

Samsung S6802 Galaxy Ace este un alt telefon din categoria entry level, ideal pentru persoanele care nu au cine stie ce asteptari de la un smartphone. Dotat cu un procesor de 832 MHz. , 512 MB memorie RAM , 3 GB de memorie interna pentru stocare si camera foto de 5 megapixeli, este cadoul ideal de pus sub brad in raport calitate/pret.

Samsung S6802 Galaxy Ace

Lasă un comentariu

Distribuiri