Pokki – magazin de aplicatii pentru Windows

Fiecare sistem de operare pentru smartphone-uri sau tablete are cate un magazin de aplicatii propriu, in care utilizatorii gasesc zeci sau sute de mii de aplicatii. In ultimul lor sistem de operare, cei de la Microsoft au incercat si ei sa introduca aplicatiile din Windows Store in Windows 8. Lucru placut de unii, urat de altii. Bine, bine, utilizatorii de Windows 8, dar cei care folosesc versiuni mai vechi de Windows ce fac ? Pentru ei , exista Pokki.

Pokki este un program , un fel de app-store care va aduce aplicatiile preferate direct pe desktop. In momentul de fata, cuprinde cateva sute de aplicatii populare , printre care amintim: Facebook, Youtube, Gmail, Angry Birds, Pinterest, Instagrille, Cut the Rope si altele.

Pokki se instaleaza foarte usor si aveti acces instant la toate aplicatiile, aplicatii care sunt sortate pe criterii gen popularitate, noutati sau preferate , cat si pe categorii. Instalarea aplicatiilor din Pokki se face intr-un mod extrem de simplu: doar treceti cu sageata mouse-ului peste aplicatia dorita, apasati butonul Install si aia e. In bara de start se adauga o iconita specifica fiecarei aplicatii instalate si cam atat, aplicatia este instalata.

Pokki este un program gratuit si este compatibil cu toate versiunile de Windows, incepand de la XP pana la Windows 8.

Pokki - magazin de aplicatii pentru Windows Pokki - aplicatia gmail Pokki - aplicatii windows

Lasă un comentariu

Distribuiri