Photo Magician – program de redimensionat poze

Daca o poza este facuta cu un aparat “dotat” cu foarte multi megapixeli si dimensiunea pozei va fi pe masura. Problema nu e atunci cand le stocam pe hard disk deoarece pretul unui hard disk de 1 TB nu mai e asa de mare , probleme apar atunci cand le incarcam pe diverse site-uri de socializare. Prima problema ar fi aceea ca dureaza destul de mult , in functie de viteza de upload , incarcarea unei imagini la o rezolutie de 3072 x 2304 pixeli , rezolutie care nu este necesara. A doua problema ar fi ca , odata incarcate pozele pe site-ul respectiv , oricum sunt redimensionate si compresate , insa exista destul de multi care se plang de calitatea slaba a pozelor. In concluzie , cel mai bine e sa redimensionati pozele direct de pe calculator astfel salvand timpul folosit pentru incarcare.

Photo Magician este un program de redimensionat poze , usor de utilizat si destul de puternic. Tot ce trebuie sa faceti este sa selectati folderul de intrare , cel de iesire pentru poze si un profil. Programul vine cu cateva profile (diverse rezolutii si pentru diverse gadget-uri) insa lasa loc si utilizatorului de a-si creea profile noi.

Quick Convert Mode simplifica si mai mult interfata programului iar tot ce trebuie sa faceti este sa trageti pozele in “palaria magica” .

Programul se descurca si cu conversia in masa a pozelor , pentru a nu va chinui cu fiecare imagine in parte.

Photo Magician este gratuit si este compatibil cu Windows XP , Windows Vista si Windows 7 .

Screenshot Photo Magician :

Descarca Photo Magician :

Publicat in: IT, Software Etichete: , , , , ,

Photo Magician – program de redimensionat poze - 1 comentariu

  1. Sebastian says:

    Buna. Stiti cumva un program care sa redimensioneze poze la o anume marime in MB (2 megabytes de exemplu)?

Lasa un comentariu

Trimite comentariu

 

© 2008 - 2016 Blogu' lu' Kaz3. Toate drepturile rezervate.