O vacanta de vis la Mamaia

In ultimii ani, in litoralul romanesc s-au investit foarte multi bani, mai ales in statiunea Mamaia, pentru a atrage un numar cat mai mare de turisti si, totodata, pentru ca acestia sa dispuna de cele mai bune conditii de vacanta. Astfel, in anul 2012, a avut loc o crestere cu 10% a numarului de turisti care au vizitat statiunea Mamaia, iar in acest an este de asteptat ca acest procent sa creasca, din nou.

Chiar daca, in Mamaia, nu exista aproape nici un rezident permanent, pe durata verii aceasta statiune, de pe litoralul romanesc, explodeaza din punctul de vedere al locuitorilor, aflandu-se pe primul loc in topul de preferinte al turistilor. Din cauza pozitionarii sale, din varful celor mai inalte cladiri pot fi observate imagini panoramice superbe, deoarece statiunea Mamaia este inconjurata, la propriu, de Marea Neagra si de Lacul Siutghiol.

Pe langa cluburi si plimbarile pe plaja, turistii care vin in vacanta in Mamaia pot sa viziteze, de-a lungul unei zile, Parcul Aqua Magic. Dotat cu o multime de topogane cu apa si multe altele, Parcul Aqua Magic reprezinta un loc ce nu trebuie ratat de catre turisti, el fiind un prilej perfect de distractie, atat pentru persoanele adulte, cat si pentru copii.

O alta atractie importanta din Mamaia este telegondola, care face legatura intre faimosul Cazino si aceasta statiune. Asadar, in doar 7 minute, puteti sa va clatiti ochii cu imaginile pitoresti pe care acest traseu vi le poate oferi.

Pentru cei dornici de experiente mai bogate in adrenalina, pot sa efectueze sporturi extreme, precum schiul nautic, dar si scufundari sau sa se plimbe cu un yacht inchiriat. Aceste distractii pot fi facute atat in largul marii, cat si pe imensul lac Siutghiol.

Satul de vacanta reprezinta un prilej unic de a observa peste 30 de motele si restaurante, care pastreaza si dezvolta traditionalismul regiunii pe care le reprezinta. Mai mult decat atat, aceasta zona devine neincapatoare in cele 3 luni de vara, fiind un loc agreat de catre turistii dornici sa aiba o vacanta in stil rustic.

Investitiile alocate catre aceasta statiune au transformat-o intr-un loc cu adevarat unic in Romania. Mai ales pe perioada noptii, cuvintele nu sunt capabile sa exprime frumusetea de care dispune Mamaia, dar nici inovativitatea cu care a fost dezvoltata aceasta statiune.

Avand peste 100 de hoteluri la dispozitie, Mamaia ofera posibilitati de cazare pentru toate buzunarele. In acest sens, Hotelul Majestic Mamaia este un complex de 3 stele, in care va puteti relaxa, impreuna cu familia, si dispune de toate conditiile la care ati putut visa. Aflat la doar 50 de metri de plaja, acesta reprezinta un punct important in vacanta pe care ati dorit-o sa o aveti.

Asadar, pe buna dreptate, Mamaia este, fara nici o indoiala, cea mai importanta statiune din Constanta, oferind toate conditiile de vacanta de care un turist are nevoie pentru a se relaxa si de a uita de problemele de zi cu zi.

statiunea-mamaia

Lasă un comentariu

Distribuiri