Jucarii pentru copii – jucarii pentru copilul tau

Copilaria este una dintre cele mai frumoase etape ale vietii de care eu si cred ca si voi va aduceti aminte cu drag.  “Copilăria este inima tuturor vârstelor.”  Lucian Blaga

Cand vine vorba de copilaria mea, imi aduc aminte de multimea de jucarii pe care le aveam. De la soldatei, masinute, elicoptere, avioane pana la piese Lego, aveam de toate. Din cate observ eu, in ziua de azi copii nu se mai joaca cu jucarii , ci se dau tot mai des pe net, au inca de la varste fragede smartphone-uri sau tablete, se joaca pe calculator jocuri care de cele mai multe ori sunt nepotrivite pentru varsta lor, etc.

Jucariile sunt esentiale in copilarie, deoarece contribuie la dezvoltarea creativitatii si a imaginatiei , a abilitatilor si a personalitatii. Fiecare tip de jucarie este potrivit pentru o anume perioada de varsta , astfel ca pana la varsta de un an se vor alege jucariile frumos colorate care scot diverse sunete. In perioada de varsta 1-2 ani se poate opta pentru mingi care pot fi aruncate, puzzle-uri ori cuburi simple sau orice alte jucarii muzicale. Pentru a va ajuta putin , puteti cumpara online jucarii muzicale aici , unde puteti alege dintr-o gama variata de jucarii muzicale.

In perioada de varsta intre 2-3 ani se pot opta pentru jucarii mai creative, un set de creioane colorate , tricicleta sau forme pentru nisip, jocuri cu forme sau puzzle-uri potrivite pentru aceasta varsta. In categoria de varsta 3-6 ani se poate opta pentru masinute la baieti si papusi la fete. Un magazin online de unde puteti achizitiona o multime de jucarii pentru copii este copii-jucarii.ro care va ofera o gama variata de jucarii educative, interactive, de plus, seturi de constructii, carucioare papusi, ce sa mai , o multime de jucarii pentru copilul tau.

Lasă un comentariu

Distribuiri