FunABC – aplicatie android pentru invatarea alfabetului

De la ce vârstă ar fi bine de învăţat literele?

Dorinţa de a învăţa odraslele sale cat mai repede a citi sau a scrie este foarte mare la majoritatea părinţilor. Psihologii ne recomanda insa sa nu ne grabim. Copilul trebuie să cunoască lucruri noi treptat. Copii care învaţă ceva forţat devin nevrotici sau depresivi.

La întrebarea: de la ce vârstă este bine ca, cel mic sa invete literele? – nu există răspuns. Totul depinde de copil şi de interesul acestuia faţă de litere şi cifre. De indata ce acest interes apare, începeţi primele mini-lecţii. Acest moment poate fi în perioada 2-6 ani.

Ce metode de învăţare există?

Puteţi învăţa copilul după abecedar, după carduri cu imagini ale animalelor şi literelor.

Sau se pot învăţa literele cu ajutorul tabletei.

 Aplicaţia FunABC pentru învăţarea alfabetului

Să învăţăm alfabetul repede ne poate ajuta aplicaţia FunABC de la Ejuk. Este un abecedar care face cunoştinţa cu literele mai simplă şi interesantă.

Aplicaţia este simplă în aplicare. Este necesar sa alegeti literele, apăsând pe ele. Pe ecran va apărea imaginea unui animal, denumirea şi prima sa literă. La atingerea literei, copilul va auzi, cum se pronunţă ea. Pentru a afla cuvântul care este scris, trebuie apăsat pe cuvant. Şi dacă veţi atinge animăluţul, veţi auzi ce sunet emite el.

Apropo, aplicaţia foloseşte audio-înregistrări ale animalelor reale. Asta înseamnă că, copilul, pe lângă alfabet, va face cunoştinţă şi cu natura.

Toţi eroii sunt clar desenaţi, fiecare personaj transmite caracterul său. Animalele sunt prietenoase, iar copilul va dori să facă cunoştinţă cât mai repede cu aceste personaje.

Aceste lecţii vesele vor fi pe plac copilului dvs. Interfaţa simplă a aplicaţiei nu îl va deranja, dimpotrivă copilul se va învăţa repede să caute animalul şi litera necesară.

FunABC

Aplicaţia ABC Fun de la Ejuk poate fi descărcată de aici: https://play.google.com/store/apps/details?id=net.ejuk.funabc

 

Dezvoltatori: http://ro.ejuk.net

Lasă un comentariu

Distribuiri