Easy-Hide-IP 2.0 – program de ascuns ip

In unele cazuri , anonimitatea pe internet este foarte importata .Cei care se ocupa cu chestii ilegale stiu asta .De aceea au aparut programe cu care iti poti ascunde ip-ul foarte usor .Unul dintre ele este Easy-Hide-IP 2.0 care e destul de bun si foarte simplu de utilizat .Tot ce trebuie sa faceti este sa il descarcati si sa il instalati .

Utilizarea programului Easy-Hide-IP 2.0  se face in felul urmator :

In fereastra programului exista 3 butoane importante : Hide IP Now (ascunde ip-ul) , Get A New IP (cu acest buton schimbati ip-ul existent) si Restore Real IP (restaurati ip-ul real ) .

Daca aveti domiciliul in Europa , este bine sa selectati un proxy din Europa , deoarece cele din SUA merg destul de greu .

Din pacate , programul este trial version , il puteti folosi doar 3 zile dupa care v-a trebui sa il cumparati si sa il inregistrati .Easy-Hide-IP 2.0 este compatibil cu urmatoarele sisteme de operare : Windows Xp , Windows Vista si Windows 7 .

Screenshot Easy-Hide-IP 2.0 :

easy-hide-ip-20

Download Easy-Hide-IP 2.0 :


Publicat in: Software Etichete: , , ,

Easy-Hide-IP 2.0 – program de ascuns ip - 4 comentarii

 1. bagamare says:

  interesant programelul, dar daca e numai trial…

 2. Adrian says:

  Sunt si multe aplicatii free de ascuns IP-ul cum ar fi Ultrasurf, Hotspot Shield, NotMyIP, etc.

 3. je says:

  Intrebarea mea este daca functioneaza si in Internet Explorer,Mozilla,Opera sau doar in anumit?

 4. By Mee says:

  Nu merge. Acum a ajuns la versiunea 5.0.0.4 imi apare acolo in program ca am alt IP dar cand caut pe net pe saiturile unde imi apare adresa ip imi apare tot IP-ul pe care il aveam inainte

Lasa un comentariu

Trimite comentariu

 

© 2008 - 2016 Blogu' lu' Kaz3. Toate drepturile rezervate.