Easy App Toolbox – copii de siguranta pentru aplicatiile din smartphone-ul tau

Crearea unor copii de siguranta este intotdeauna recomandata pentru orice fel de continut, deoarece in orice moment se poate intampla un eveniment nedorit care ar putea duce la pierderea de date. In urma cu ceva vreme am intampinat un astfel de eveniment care a dus la pierderea tuturor aplicatiilor instalate in telefon si mutate pe cardul de memorie. Odata pierdute, a trebuit din nou sa descarc si sa instalez respectivele aplicatii, care imi erau de altfel destul de necesare. Pentru a evita astfel de situatii si a nu pierde vremea cu reinstalarea aplicatiilor , va recomand Easy App Toolbox.

Easy App Toolbox

Easy App Toolbox este o aplicatie pentru Android cu care puteti crea copii de siguranta pentru aplicatiile instalate in smartphone-ul sau tableta dvs. De indata ce backup-ul este complet, il puteti muta pe cardul de memorie, in PC, in Dropbox , Box.net sau in Google Drive. Daca vreodata se intampla sa ramaneti fara aplicatiile instalate, reinstalati doar aplicatia Easy App Toolbox si apasati butonul “Restore” pentru a restaura aplicatiile in telefon. De asemenea, aplicatia va mai permite trimiterea fisierelor .apk prietenilor.

Pentru toate aceste operatii, nu este nevoie ca telefonul sa fie rootat. Aplicatia este compatibila cu toate versiunile de Android mai noi de 2.2 (inclusiv) si este gratuita.

Easy App Toolbox - front Easy App Toolbox - apps Easy App Toolbox - backup

Lasă un comentariu

Distribuiri