Cele mai frumoase destinatii de Revelion 2014 – 2015

Unde mergem de Revelion? Unde iti petreci Revelionul? Probabil acestea vor fi intrebarile tot mai des intalnite in urmatoarea perioada. Desi mai sunt aproximativ 2 luni pana la sfarsitul anului si implicit pana la Revelion, este recomandat sa incepeti din timp planificarea si organizarea acestor lucruri, deoarece in apropierea Revelionului tot mai multa lume va da buluc in rezervarea ofertelor si asigurarea unui Revelion perfect. Asadar, mai bine din timp decat sa ramaneti pe dinafara.

In cazul in care sunteti in pana de idei pentru petrecerea dintre ani, exista cateva posibilitati de luat in calcul. Prima varianta si cea mai des intalnita este aceea de a va petrece noaptea dintre ani cu prietenii, acasa la unul dintre ei sau in club. Petrecerea Revelionului acasa este destul de incomoda deoarece in locuinta celui care tine petrecerea cu siguranta a 2-a zi va fi o dezordine de nedescris. Daca petrecerile acasa sunt oarecum “old school”, la moda sunt petrecerile dintre ani petrecute in cluburi. Daca nu sunteti un adept al cluburilor, o alta varianta care a prins si pe la noi ar fi petrecerea Revelionului oarecum in strada, in centrele oraselor mari unde se organizeaza concerte, focuri de artificii si asa mai departe. Petrecerea Revelionului “in strada” este solutia ideala pentru cei cu un buget mai redus si care nu simt neaparat nevoia de a face ceva impresionant in noaptea dintre ani.
O alta varianta pentru a va petrece Revelionul este rezervarea la un restaurant din oras sau dintr-o statiune sau daca sunteti din Bucuresti, la Vanghelion.

Daca alegerea dumneavoastra este aceea de a va petrece Revelionul intr-o statiune exotica, in continuarea articolului va vom prezenta cateva dintre cele mai frumoase destinatii in care va puteti petrece Revelionul 2014 – 2015.

Revelion in Republica Dominicana

Daca va doriti ca Revelionul din acest an sa fie unul de vis pe care cu siguranta nu-l veti uita niciodata, atunci un Revelion petrecut in Republica Dominicana alaturi de cativa prieteni probabil este cea mai buna solutie. Imaginea de mai jos probabil face cat toate descrierile din lume. Imaginea este realizata asupra hotelului Sirenis Punta Cana Aqualand din Punta Cana , Republica Dominicana. Detalii aici: revelion Republica Dominicana 2014 .

revelion-republica-dominicana

Revelion in Thailanda

O alta destinatie de luat in calcul pentru a va petrece noaptea dintre ani este Thailanda.

revelion-thailanda

Revelion in Dubai

Dubaiul este considerat de majoritatea vizitatorilor ca fiind “orasul recordurilor”. In Dubai, expresii ca: “cel mai mare”, “cel mai scump”, “cel mai luxos” sunt la ordinea zilei. Dubai este o destinatie importanta atunci cand vine vorba de petrecerea noptii dintre ani.

revelion-dubai

Revelion in Maldive

Maldive este deasemenea o destinatie de luat in considerare pentru petrecerea Revelionului intr-o atmosfera relaxanta a decorului Arhipelagului Insulelor Maldive. Maldive este o destinatie cu peisaje superbe, unica, o destinatie romantica unde va puteti regasi impreuna cu persoana iubita.

revelion-maldive

Revelion in Franta

Petrecerea noptii dintre ani in orasul luminilor, al indragostitilor si al Turnului Eiffel este alegerea potrivita pentru indragostiti si cei romantici. Deasemenea, Parisul este una dintre cele mai importante capitale “culinare” ale lumii, in concluzie oferta restaurantelor pentru meniul noptii de Revelion va fi una pe masura. Depinde doar de buget.

revelion-franta

Pentru mai multe informatii despre destinatii turistice pe care le puteti alege pentru a va petrece noaptea dintre ani , puteti vizita si acest blog de calatorii.

In concluzie, recomandarea noastra ar fi sa incepeti de pe acum planificarea si organizarea tuturor detaliilor pentru ca noaptea dintre ani, sa fie perfecta din toate punctele de vedere.

Lasă un comentariu

Distribuiri