Ce trebuie sa stiti despre ceasurile Rolex

Rolex nu este ca orice brand de ceasuri. De fapt, entitatea independenda a acestei companii nu este ca multe altele. Desigur, acest lucru nu poate fi afirmat decat de cei care ajung acolo, in cadrul fabricii, si inteleg procedul de producere si modul migalos in care se lucreaza. Totusi, va invitam sa cititi cateva secrete din cadrul fabricii din Elevetia; astfel, veti intelege mai bine modul prin care ceasurile produse de aceasta companie au devenit unele dintre cele mai faimoase ceasuri de pe mapamond.

Rolex este un univers de sine statator: este respectat, admirat si valorificat. In plus, este o sigla recunoscuta in intreaga lume. Daca stam sa vedem ceea ce fac angajatii de la Rolex, ne vine greu sa credeam ca la sfarsitul zilei acestia doar produc ceasuri. Produsele obtinute nu sunt ca orice ceasuri; au trecut de mult pragul de functionalitate, devenind adevarate bijuterii pentru cei care le poarta. “Un Rolex este un Rolex” este expresia prin care puteti intelege ca ceasurile de cea mai buna calitate sunt fabricate de aceasta companie. Pentru cei mai multi oameni, este greu sa inteleaga acest proces detaliat; totusi, dupa ce o vor face, isi vor dori sa stie tot mai multe despre aceste produse. Totusi, procesul de producere a ceasurile este strict secret, aceste operatiuni nefiind la dispozitia publicului larg. Cu toate acestea, in cele ce urmeaza va prezentam cateva aspecte pe care orice iubitor de ceasuri Rolex ar trebui sa le cunoasca.

In primul rand trebuie precizat faptul ca pentru producerea ceasurilor Rolex, este folosita o masina speciala pentru modelat otel. Astfel, ceasurile produse de Rolex sunt facute dintr-un aliaj unic.  De ce nu folosesc toate fabricile o asemenea tehnica? Pentru ca este mult mai scumpa si aceasta masina speciala este greu de utilizat. Astfel, este dovedita inca o data unicitatea acestor piese superbe.

Rolex se poate mandri cu propriile laboratoare de cercetare. Data fiind activitatea si dezvoltarea lui de-a lungul timpului, nu ar trebui sa ne mire faptul ca a devenit repede unul dintre cele mai faimoase branduri din lume. Acesta are mai multe laboratoare stiintifice extrem de bine echipate care le faciliteaza toate activitatile. Scopul acestora, pe langa a aduce inovatii in domeniul ceasurilor, este sa cerceteze cele mai noi si mai eficiente tehnici de productie.

Mai mult, trebuie mentionat faptul ca toate imbunatatirile sau modificarile aduse produselor sunt mai intai testate in detaliu inca din fabrica. Astfel, nu se intampla sa existe in comert piese care sa aiba defectiuni la modul de functionare sau fisuri la aspectul lor.

In final, trebuie spus ca producerea unui ceas Rolex dureaza in jur de 1 an. Desi suna imposibil, este foarte adevarat. Intradevar, compania produce in jur de 1 milion de ceasuri anual, dar asta deoarece numarul persoanelor care muncesc aici si al laboratoarelor in care acestea sunt produse este extrem de mare. Desi sunt realizate foarte multe piese , niciun pas al procesului de productie nu este mai putin important. Se acorda o foarte mare atentie detaliilor. In plus, compania este focusata asupra felului in care poate evolua, pentru a ramane mereu printre cei mai buni.

In cazul in care iti doresti un ceas Rolex original, poti cumpara ceasul de aici!

Lasă un comentariu

Distribuiri