Camtasia Studio 6 – cel mai bun program pentru captura video

Scriam intr-un alt articol ,despre un produs creat tot de cei de la TechSmith , si anume Snagit . Pentru cei care nu stiu , Camtasia Studio este un program cu care puteti face captura de ecran , adica mai pe intelesul tuturor , va puteti filma desktop-ul , cu scopul de a realiza tutoriale , etc .O data lansat programul , va apare o fereastra , in care sunt prezentate 4 optiuni : Record the screen , Record Voice Narration , Record PowerPoint si Import Media .Modul de utilizare al acestui program este foarte simplu , chiar si pentru incepatori . Daca doriti sa faceti un tutorial video , sau sa capturati actiunile pe care le faceti in format video , trebuie doar sa apasati Record the screen , si apasati pe butonul rosu  rec .Pe langa functia de captura video pentru desktop , puteti inregistra si audio , daca dispuneti de un microfon .Dupa ce ati terminat inregistrarea video , puteti edita si exporta materialul video finit . Dar inainte de a exporta videoclipul este recomandata salvarea proiectului , mai intai de toate , pentru ca daca nu veti salva proiectul ( in format .camrec  ) , nu veti mai putea face modificari ulterioare materialului video . Formatele in care puteti face salvarea materialului video sunt variate si anume puteti salva videoclipul in format pentru iPhone , iPod . Deasemenea puteti salva videoclipul in format hd (high-definition) , fiind disponibile o multime de setari video si audio .Dupa export , puteti uploada foarte usor videoclipul pe screencast.com (este necesar sa detineti un cont) sau pe un server ftp .Pe langa astea , mai puteti adauga un watermark , pentru drepturi de autor.Camtasia Studio este trial version si il puteti folosi pentru 30 de zile .Camtasia Studio 6 ruleaza pe sistemele de operare Windows Xp si Windows Vista .Tutoriale complexe puteti gasi la aceasta adresa : http://www.techsmith.com/ .

Screenshot Camtasia Studio 6 :


Download Camtasia Studio 6 :

Publicat in: Software Etichete: , , ,

Camtasia Studio 6 – cel mai bun program pentru captura video - 4 comentarii

 1. marales says:

  am nevoie de un program tot asa care sa mearga pe win 7. poti sa ma ajuti ?

 2. ioi says:

  merge ma si pe win7 ca si eu am win7 si imi merge e foarte bun 🙂 dar din pacate nu filmeaza bine jocurile :((

 3. Robert says:

  ioi,iti recomand “fraps” pt jocuri,e numai pe Jocuri ..:) cel putin din cate stiu,si eu il folosesc si numai acolo ma lasa sa filmez cu el,ce-i drept scade putin din viteza compului,da’ nu mult.:) In rest ,n-ai treaba cu el,si poti face si poze.:) Merci frumos Pt program si Bafta Ioi!:)

 4. BaDDJoKKeR says:

  Poti sa ma ajuti si pe mn te rogg?????? Nush dc dau instalare…..i dau Next Next…I AGREE ……. Si DUpa Cand Dau pe El Lanseaza Aplicatia Da Eroare Ca Recorder.exe Dc??:O:O:O

Lasa un comentariu

Trimite comentariu

 

© 2008 - 2016 Blogu' lu' Kaz3. Toate drepturile rezervate.