AutoCorect – program de adaugat diacritice

Nu de putine ori s-a intamplat ca dupa ce am scris un text , sa aflam ca de fapt trebuia scris cu diacritice. Pentru un text de cateva randuri nu e asa o mare problema sa inlocuim textul initial cu unul scris cu diacritice , insa ce facem atunci cand am scris un eseu de 25 de pagini ? Unii probabil se apucau sa adauge diacritice manual , altii probabi isi puneau mainile in cap si se intrebau daca nu exista un program de adaugat diacritice automat care sa le sfarseasca “chinul” .

AutoCorect este acel program de adaugat diacritice automat la care probabil multi se rugau sa existe. De fapt , in esenta este un editor de text destul de bun insa cele mai importante functii ale acestui program sunt: corectarea ortografiei , corectarea punctuatiei si adaugarea de diacritice.

AutoCorect efectueaza adaugarea de diacritice dupa un dictionar care are contine aproximativ 1.310.000 de cuvinte si 7.400.000 de expresii. Functia de punctuatie se foloseste de niste algoritmi complecsi iar cea de ortografie depinde doar de cunostintele utilizatorului de ortografie , oferindu-i acestuia din urma sugestii, daca programul detecteaza ca un cuvant nu e scris corect.

Viteza de adaugare a diacriticelor depinde de performanta calculatorului dvs. ; cu cat calculatorul este mai performant , cu atat inlocuirea se va realiza mai repede. AutoCorect suporta o multime de fisiere , precum urmeaza : DOC Word Office 97-2002, RTF, SUB, SRT, TXT, HTML, UTF-8, UTF-16 .

Programul este gratuit si compatibil cu Windows XP , Windows Vista si Windows 7.

Screenshot AutoCorect :

Descarca AutoCorect :

Publicat in: IT, Software Etichete: , , ,

Lasa un comentariu

Trimite comentariu

 

© 2008 - 2016 Blogu' lu' Kaz3. Toate drepturile rezervate.